Nanotehnologie

Cum se foloseste

E recomandat ca NanoLub sa aiba o pondere de 3 % din volumul lichidului de ungere in care se pune (de exemplu in un motor a carui baie de ulei are 4 l trebuie pus 4000 ml / 100 x 3 = 120 ml (mili litri).
Se obisnuiteste ca NanoLub sa se adauge la uleiul de ungere chiar la service, dupa ce s-a turnat uleiul nou.
E neaparat necesar sa se scuture bine sticluta cu NanoLub inainte de adaugare la motor pentru a ne asigura ca sferele sunt in suspensise si nu depuse pe fundul sticlutei.
In cazul in care se doreste adaugarea la uleiul de ungere din cutie care are un volum mai mic, de exemplu 2 litri, trebuie calculat cat NanoLub e necesar: 2000 ml / 100 *3 = 60 ml, asadar se va folosii o seringa.
!!! ATENTIE: in manipularea lui recomandam folosirea usor manusi subtiri de plastic (sferele sunt foarte mici, si daca cumva aveti curiozitatea sa puneti pe deget pentru ca sa observati daca se vad sau nu e importanta evitarea intrarii sub unghii ! Va aducem la cunostiinta ca sferele nu se vad fiind atat de mici (70-100 nm diametru) insa se simt la pipaire, desi nu recomandam astfel de curiozitati !).
Dupa ce a fost adaugat NanoLub la baia de ulei dorita se recomanda ca uleiul respectiv sa fie pus in miscare cel putin jumatate de ora. Daca s-a pus in uleiul de motor se poate porni autovehicolul la relanti, daca s-a pus si in alta baie atunci e necesara imediat parcurgerea unui traseu de minim 1 ora.

Sfaturi
    - Daca cifrele de la Performanta sunt ceea ce asteptati sau doriti pentru autoturismul dvs atunci veti simtii efectul lor dupa numai 10-20 de minute de la adaugrea aditivului
    - Daca aveti un autoturism la care tineti, NanoLub va readuce compresia motorului in parametrii simtitori mai buni
    - Recomandam sa cunoasteti, sa simtiti masina, sa inregistrati experienta de condus la bordul unui autovehicol cel putin 4-5000 km inainte de a folosii Nano Lubricant pentru a avea un termen de comparatie personal inainte si dupa folosirea acestuia
     - Acest produs chiar face ceea ce se prezinta pe acest site. Conditia principala este ca masina dvs sa fie in stare normala de functionare si nu cu defecte ascunse. Noi consideram ca reducerea uzurii interne a motorului sau la alte aplicatii a lagarelor la pretul cit costa aceste produse este o facilitate fantastica insa dumneavoastra decideti daca va intereseaza.
      - Atentie insa ... daca va oferiti ocazia sa folositi o data ... s-ar putea sa va incinte atit de mult incit sa nu mai renuntati datorita faptului ca veti constata pe masina dvs toate imbunatatirile pe care le prezentam aici
      - Decizia de a folosii aceste produse este a dvoastra, noi putem doar sa va garantam ca produsele aplicate corect pe o masina in stare normala de functionare fac fix ceea ce am prezentat si privind prin prisma rezultatelor pretul este mai mult decat corect