Nanotehnologie

Prezentare

    STIMATE BENEFICIAR,
    Avem placerea sa va supunem atentiei un produs pentru reducerea frecarii in mod semnificativ cu efecte benefice in reducerea uzurii, consumului, zgomotului  pentru urmatoarele aplicatii:
       - Motoare auto 
       - Masini si echipamente industriale
    Produsul se bazeaza pe cea mai importanta descoperire a Mileniului 3  si anume NANOTEHNOLOGIE  care a fost inclusa apoi in primele 21 de inventii si inovatii ale omenirii.
    Produsul este un ulei mineral sau  sintetic  concentrat formulat care contine NanoLub cu bisulfura de tungsten  (nanopulberi  fulerena sub forma de sfera).
    Tratarea uleiurilor de motor cu NanoLub ofera pornirea mai usoara a motorului functionarea mai silentioasa si prelungeste durata de viata  a motorului prin prisma faptului ca FRECAREA SE BAZEAZA PE SFERE cu un coeficent de frecare foarte scazut (COEFICENT DE FRECARE 0,001 comparativ cu 0,12 la metale lubrifiate cu ulei de motor). (acest coeficient de frecare e aferent sferelor).
    Nu este nimic toxic sau bazat pe substante chimice ! cum ar fi „clorura parafinoasa” substanta toxica, coroziva,  cancerigena prezenta in majoritatea aditivilor de pe piata cu efect agresiv asupra aliajelor metalice si a uleiurilor folosite !
NANOLUB® a fost declarat sigur in conformitate cu standardele internationale.
    - Spre deosebire de lubrifiantii conventionali, care constau din alunecare de trombocite stratificate, NanoLub are  structura sferica imbricata, contine un mecanism de rulare unic atribuit / caracterizata  de forma lor sferica. Evaluari extensive arata ca NanoLub reduce frecarea, uzura si temperatura mult mai bine decat alti lubrifianti in special la sarcini mari si diminueaza exasperant, sechestrarea si frecarea  suprafetelor metalice. NanoLub permite, de asemenea, functionarea prelungita  printr-o pelicula subtire si de protectie  de catre nanoparticule sale pe suprafetele de metal dur. 
    NanoLub WS2 multi-stratnano-fullerene definesc o noua generatie de lubrifianti cu dubla actiune: nano-particule lubrifianti imbunatatite care combina calitati avansate anti-frecare (AF) si anti-uzura (AW) cu functionalitatea. NanoLub WS2 introduce conceptul de suprafata continua re-conditionata.
    Experimentele arata ca, in plus fata de beneficiile NanoLub in reducerea frecarii si uzurii, lubrifiantul revolutionar reduce in mod direct consumul de combustibil. In aceste zile în cazul în care preturile combustibililor sunt foarte volatile.
    Produsele sunt fabricate in cooperare intre cele mai prestigioase institute de cercetare printre care enumeram:
    - "WIEMANN INSTITUTE OF SCIENCE" - ISRAEL (INVENTATORUL SFERELOR)
   - "ORAPI" - FRANTA (CENTRUL DE CERCETARI PENTRU APLICATII IN INDUSTRIE) FURNIZOR NATO SI INDUSTRIA AEROSPATIALA
    - INSTITUTUL DE TRIBOLOGIE NEW JERSEY – SUA
    - CENTRUL DE CERCETARI FIAT - TORINO
    - LTDS-ECL: Laboratoarele LTDS sunt o Unitate Comuna de Cercetare (Joint Research Unit UMR 5513) si sunt reprezentate de Ecole Centrale de Lyon (ECL), Centrul National de Cercetare Stiintifica (CNRS) si de Scoala Nationala de Inginerie din Saint-Etienne (ENISE) FRANTA.