Nanotehnologie

Materiale documentare

18 Martie 2015
In acesta pagina veti gasii materiale documentare a caror scop este sa clarifice, sa limpezeasca, sa aduca la cunostiinta celor care doresc sa afle detalii despre modul de functionare a tot ce inseamna lubrifiant NanoLub. Va atragem atentia ca unele matariele sunt mai seci, destinate exclusiv persoanelor din domeniul tehnic. Tot ce se cheama material se gaseste in subsolul acestei pagini care se va completa pe parcursul urmatoarelor zile.

Video 1. Material de prezentare felului in care functioneaza lubrifiantul NanoLub


Video 2. Material de Prezentare a companiei NanoMaterials si istoria lubrifiantului NanoLub


Video 3. Exemplu de desfacere a sferelor la Centrul de Cercetare Fiat din Torino. Imagine preluata prin un microscop electronic cu factor de marire de 2 000 000 (cel mai performant microscop din lume momentan)


Video 4. Teste care dovedesc reducerea majora a frecarii in cazul tratametului cu lubrifiantul NanoLub


Video 5. Exemplificarea imbunatatirii care o aduce utilizarea lubrifiantului NanoLub in cazul unei centrale care produce curent electric cu ajutorul motoarelor diesel (probabil in tarile arabe unde au petrol dar nu au apa de consum)


Video 6. Un montaj folosind poze de la proprietari de autovehicole care folosesc lubrifiantul NanoLub de cel putin 30 000 km fiecare

Video 6. Alt  montaj folosind poze de la proprietari de autovehicole care folosesc lubrifiantul NanoLub de cel putin 30 000 km fiecare


Video 7. Un foarte scurt material video de prezentare a lubrifiantului NanoLub


25 Martie 2015
Document 1. Eficienta Nano Lubricant (engleza)

Un document care scoate in evidenta doua aspecte care intereseaza foarte mult in zilele noastre: reducerea consumului si reducelea poluarii.

Document 2. Studiu fullerena New Jersey - rezumat (engleza)
Studiul scoate in evidenta caracteristici si ce aduce nou in lubrifiere sferele utilizate in lubrifiantul NanoLub.

Document 3. Uleiul Millers cu nanodrive pentru Sporturi cu Motor (engleza)
Materialul prezinta uleiul Millers care contine Sfere. Daca concernul Millers s-a decis sa produca ulei care contine sfere, pentru raliuri, banuim ca acest lucru spune ceva.